Hilde Peetermans

Aangenaam, ik ben Hilde Peetermans, meester-fotografe en beeldverteller uit Herselt, gelegen in de Zuiderkempen. Ik ben een echte mensen-mens en ik houd van verhalen.

Fotograaf Hilde Peetermans

Hilde Peetermans

Laten we samen mooie verhalen creëren!

Allereerst wil ik mezelf voorstellen als een sociale, zelfstandige en enthousiaste vrouw die beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Ik ben dan ook op zoek naar uitdagingen waarin ik mezelf kan ontwikkelen.

Ik ben een open-minded iemand die haar creatieve honger nog meer wil ontwikkelen. Verder ben ik leergierig, sta ik open voor nieuwe uitdagingen en leer ik vlug.

Dankzij mijn studies en jarenlange ervaring beschik ik over een stevige portie esthetische intuïtie in combinatie met digitale vingers. Daarom ben ik geïnteresseerd in een veelzijdige job die mijn passie voor het creatieve nog aanwakkert.

Door mijn ervaring heb ik ondervonden dat ik goed ben in het visualiseren van ideeën, goed kan organiseren en dat ik duidelijke richtlijnen kan opvolgen.

Ik communiceer vlot en beschik over een ruime portie assertiviteit. Verder kan ik met mensen van diverse aard en verschillend karakter samenwerken.

In het kort kan je me omschrijven als:

  • creatief
  • communicatief
  • enthousiast
  • zelfstandig
  • teamspirit
  • out-of-the-box
  • open-minded
  • leergierig

  

Ik nodig je uit voor een persoonlijke sessie met mij. Wedden dat je zaak zal opvallen!