Jouw visuele identiteit in 9 stappen

Jouw superkracht in 2 maanden klaar

Een goede eerste indruk telt en blijft plakken!

BRANDINGPLAN
We maken een duidelijk plan om je de volgende zes weken te begeleiden. Het plan omvat een stappenplan en omvat wie wat doet en waarvoor verantwoordelijk is
JOUW VERHAAL
Mensen denken in verhalen. Daarom is het een meerwaarde om een verhaal te hebben dat vertelt wie je bent, wat je doet, waarom je het doet en spreekt vooral je doelgroep aan. We onderzoeken dus ook jouw ideale klanten.
WEBSITE
Een goed-draaiende zaak kan niet meer zonder website! We onderzoeken samen het waarom van je website, het doel, het beeld dat je wil uitstralen en welke informatie belangrijk is. Eventueel maken we een volledig nieuwe website, die makkelijk te onderhouden en up-to-date te houden is. Deze nieuwe omgeving voldoet aan de eisen om succesvoller te zijn en te blijven.
FOTOGRAFIE en/of VIDEO
Beelden zeggen veel meer dan woorden. Daarom moet je goed nadenken over de beelden en de keuzes die je maakt. Geen stockfotografie, maar persoonlijke, professionele foto's en video's die passen bij jouw bedrijf. Unieke beelden die vertellen wie er achter de website of het sociale mediakanaal zit. Jouw bedrijf mooi en professioneel in beeld.
SOCIALE MEDIA
Sociale media is niet meer weg te denken uit onze levens anno 2019. Je moet dus aanwezig zijn om 'gezien' te worden. De juiste inhoud voor de juiste doelgroep op het juiste kanaal zorgt voor een goede vindbaarheid en een grotere merkbekendheid. Samen zoeken we uit waar en hoe jij het best aanwezig kan zijn.
OPLEIDING
We weten dat jouw nieuwe visuele identiteit pas blijft plakken als iedereen bewust is van de uitstraling die wordt bereikt. Onze opleiding bestaat uit korte sessies, tijdens de zes weken, waarbij tips worden gegeven voor zowel inhoud als het maken van het beeld.
PITCH
Het verhaal van je zaak is de kern van alles, maar je moet kort en krachtig kunnen samenvatten wat je doet, zodat je de interesse van je potentiële klanten wekt.
ROLMODELLEN-ANALYSE
Zoek uit wie je rolmodellen zijn en waar ze goed in zijn. Als je dan ook nog weet wat je concurrent doet en wat niet, weet je ook hoe jij het verschil kunt maken. Zorg dat je echt UNIEK bent, want een goede klantenservice, dat beloofd iedereen.
FUTURE-PROOF
Zorg dat je bedrijf up-to-date is en blijft. Er moet beweging en samenhang zitten in je communicatie.

Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kunnen we heel veel of weinig werk uit jouw handen nemen. Jij bepaalt dus zelf hoeveel tijd je zelf in je nieuwe visuele identiteit wil of kan steken. De rest kan je aan ons uitbesteden.

Het is echter wel belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten en dat we volledig begrijpen wat jouw doel is. Dit doen we door heel veel vragen te stellen en ongezouten onze mening er bovenop te strooien. We plannen geregeld overlegmomenten, zodat je altijd mee bent in je verhaal en zodat we tussentijds kunnen bijsturen wanneer dat nodig is.

We gaan dus helemaal mee in jouw verhaal, want jouw verhaal is een hoofdstuk uit ons verhaal!

Klaar voor actie in twee maanden!

  • Huidige situatie
  • Voorstel van verbetering
  • Binnen 3 weken: grote lijnen van jouw visueel verhaal (storyboard)
  • Binnen 5 weken: live omgeving met conceptuele lay-out
  • Een verhaal om te vertellen
  • Beelden om te vertellen
  • Na 2 maanden klaar voor de lancering van je nieuwe omgeving
  • Definitieve fotografie/video om te laten zien
  • Je bedrijf 2.0 klaar voor de toekomst!

Laten we samen mooie verhalen creëren!

Een volledig nieuwe visuele identiteit start vanaf 3795 euro

Interesse in een samenwerking?

Wil je samen met ons je zaak mooier maken? Vul het formulier dan in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Verder kan je ons ook online volgen. Elke maand inspireren we je om unieke content te creëren, wakkeren we nieuwe gesprekken aan en helpen we je om je ideale klanten te boeien, onder andere door telkens nieuwe afbeeldingen beschikbaar te stellen.