visual branding

je zaak naar een hoger niveau

optimaliseer je zaak vandaag

gratis consultatie

Opvallen met jouw eigenheid

Optimaliseer je zaak 

Met visual branding helpen we je om opgemerkt te worden met jouw talent of kennis, zodat iedereen weet dat jij dé expert in je vak bent. Zo trek jij je gewenste klanten aan als een magneet, waardoor je een betere work-life balans vindt. Je leert hoe je moet communiceren in tekst en beeld om zo de omzet, het imago, het zelfvertrouwen en het leven te krijgen dat jij verdient!

Je doet waarschijnlijk heel veel en je moet ook veel van jezelf doen, maar levert het je ook effectief iets op? Vaak willen we iets bereiken, maar hebben we niet echt een idee hoe we dat doel gaan bereiken, of misschien heb je zelfs nog geen helder doel voor ogen. Een duidelijke strategie en een doel zorgen er echter voor dat je veel relaxter aan de slag gaat om je doel te bereiken. (Online) ondernemen is eigenlijk niet zo moeilijk, maar we maken het onszelf wel enorm moeilijk omdat we steeds afgeleid worden. Zorg dat je opvalt en dat volgers stoppen met scrollen en aan jouw lippen blijven hangen.

je toekomst

Wil je…

  • minder to do’s?
  • minder onrust?
  • minder afleiding?
  • minder zorgen?
  • minder knoeien?
  • meer groei?
  • meer omzet?
  • meer (zelf)vertrouwen?
  • meer vrije tijd?
  • meer voldoening?

specialiteit

Zorg dat je gezien wordt zoals jij dat wil!

jouw visuele identiteit in 9 stappen

van passie naar professioneel

sociaal content

zelf aantrekkelijke foto’s maken

een website die bij jou past

branding fotografie

 

Toon je meerwaarde

Visual Branding is de oplossing

Dan is personal branding de oplossing! Want met personal branding durf je te benoemen wat jij voor je klanten kan betekenen en hoe jij anders bent dan al die anderen. Je gaat focussen op jouw superkracht en je gaat onbelangrijke dingen schrappen.

Hierdoor kan je simpel, maar doeltreffend communiceren in tekst én beeld. Je brengt datgene wat al goed is nog beter en duidelijker in beeld, zodat je klant naar jou komt en niet naar je concurrent.

Want je klant heeft genoeg keuzes. Als je doet wat de rest doet, gaan ze je kiezen op prijs en dat wil je NIET! Daar wordt niemand beter van! Je wil gekozen worden voor jouw MEERWAARDE.

Focus op wat je uniek maakt en ga hier meer van doen!

Want jouw klant zoekt niet iemand die iets weet van alles, maar iemand die ALLES weet van IETS.

 

Mensen en merken die succesvol zijn, doen dat met één ding en maken slim gebruik van hun persoonlijkheid om hun superkracht te versterken.

JIJ bent de sleutel tot jouw succes!

Er is geen makkelijke magische formule om succesvol te worden. Er is geen trucje, geen goeroe, geen online programma, geen evenement of challenge die dit voor je oplost. Ik ook niet! JIJ bent de sleutel tot jouw succes!

 

expert

Maar er is wel iets nodig om die merkwaardige expert die je bent te laten schitteren voor een publiek!

 

Prijzen

Programma's

Laten we samen mooie verhalen creëren

Neerstraat 25 - 2230 Herselt
+32 479 309 777
hilde@visueleverhalen.be