Workshops en Coaching

INVESTEER IN JEZELF met workshops en coaching!

Ik organiseer workshops en coaching voor bedrijven en ondernemers omdat beeldtaal en visuele content zo belangrijk geworden is. Zo leer je hoe je op een eenvoudige en laagdrempelige manier zelf mooie, aantrekkelijke en interessante foto’s en ontwerpen maakt om je beeldverhaal de wereld in te sturen.

 

Ik help zaken zoals die van jou te groeien, door er een merk van te maken dat toont aan je klanten waarover je zaak gaat.

Storytelling met beelden 

 

We worden allemaal aangetrokken tot beelden, omdat dat ons helpt bij het communiceren. Dit is zeker ook zo voor ondernemers van kleinere zaken. De juiste foto op je website of sociale media zorgt ervoor dat bezoekers meer over je zaak willen weten en je blijven volgen, terwijl slechte foto’s een potentiële klant naar je concurrent doet overstappen. 

 

Aantrekkelijk zijn

 

Een visueel aantrekkelijke website en een doordacht onderhouden sociaal mediakanaal brengen je al een heel eind. Wanneer je het kan betalen, is professionele fotografie een fantastische investering in je zaak, maar zelfs als je slechts over een beperkt budget beschikt, kan je zelf leren om je zaak te doen groeien met krachtige beelden. 

 

In het internettijdperk zijn foto’s van je merk een virtuele handdruk

 

De afbeeldingen die je deelt laten mensen weten of ze bij jou aan het juiste adres zijn of dat ze beter hun geld ergens anders uitgeven. 

 

ELK beeld dat je post

Omdat elke foto kan aantrekken of afstoten, zorg ik er met mijn coaching door dat je weet hoe je de juiste klanten kan overtuigen om met je samen te werken.  

Ik leer zelfstandigen en ondernemers begrijpen hoe ze zelf aantrekkelijke afbeeldingen kunnen maken en een mooi merkverhaal kunnen tonen. 

Dankzij coaching wordt jij over de hele lijn professioneel gezien!

DIY

Omdat je constant nieuwe foto’s en ontwerpen nodig hebt voor je sociale media (het is nogal een ‘hongerig beest’), heb je best wat doe-het-zelf-kennis in je vingers.

Want elke foto die je toont in je communicatie, laat zien of je wel of niet professioneel bezig bent met je zaak. Als je regelmatig amateuristische foto’s of ontwerpen toont, ga je niet het juiste doelpubliek aantrekken.

Ben je klaar om op te vallen?

  • Je gaat eindelijk zelf je merkverhaal kunnen overbrengen.
  • Je trekt zo de juiste doelgroep aan.
  • Je kan zelf de foto’s en ontwerpen maken die je helpen om je merkverhaal écht tonen.
  • Je zaak springt erboven uit door uit te blinken in professionaliteit.
  • Je hoeft niet constant een marketingbureau, een designer of een fotograaf in te schakelen om je nieuwe ideeën te laten zie aan de wereld.
  • Je bespaart geld en tijd EN je investeert in jezelf!

Prijzen

Programma's

Laten we samen mooie verhalen creëren

Neerstraat 25 - 2230 Herselt
+32 479 309 777
hilde@visueleverhalen.be